Travel: Terrass Paris – Adembenemend mooi uitzicht!

Travel: Paris - Le Terasse

Als je in Parijs bent, zijn er niet veel dingen zo mooi als de Eifeltoren. Er onderdoor lopen, er op staan en van het uitzicht genieten óf (en dat is mijn favoriet) haar vanaf een afstandje trots boven de hele stad uit zien torenen. Vanaf je balkonnetje of van Les Printemps, allemaal erg fijn. Maar het allerfijnste is het toch wel om met een warme cappuccino en verse croissant van het prachtige Parijse uitzicht te genieten. En dat kan. Bij Terrass!

Travel: Paris - Le Terasse

Montmartre staat natuurlijk vooral bekend om haar smalle straatjes, prachtige Sacre Coeur, traditionele schilderwijken en traditionele restaurantjes. Wie hippe spots in Parijs wil bezoeken, denkt waarschijnlijk niet meteen aan Montmartre.

Travel: Paris - Le Terasse

Maar Terrass maakt hierin toch wel het verschil. Want hoewel wij hier kwamen voor een cappuccino en traditionele croissant, kun je in de avond heerlijk eten in het hippe restaurant. En uitzicht waar je tijdens het eten van mag genieten, moet in het donker helemaal waanzinnig mooi zijn.

Travel: Paris - Le Terasse

Ook leuk: Op het dakterras van La Terrass wordt een aardig scala aan cocktails geschonken. Het proberen waard hoor! Het dakterras heeft namelijk een bijna high-line achtige feel (NYC bedoel ik dan), dus de sfeer moet hier in combinatie met de Parijse broeierige sfeer, zeker in de avond erg fijn zijn. Ik bedoel. Uhm. Hallohooo! NYC x Parijs = perfection.

Travel: Paris - Le Terasse

In de buurt en gewoon even zin in een onwijs mooie foto? Dat kan ook prima. Het personeel is uiterst vriendelijk en deze spot is nog niet dusdanig bekend bij toeristen dat je wordt weggestuurd als je niks nuttigt.

Travel: Paris - Le Terasse

Ik heb sowieso genoten van mijn ontbijt hier. En kan niet wachten om hier nog een keer cocktails te gaan doen!