Travel: Paris – Paperboy, de meest chille plek van heel Parijs

Travel: Parijs - Hotspot

Ik was hier al eens eerder geweest, maar toen waren ze rustig aan de boel een beetje aan het opruimen. Ze gingen immers net sluiten. Ik had de openingstijden natuurlijk weer eens niet goed gecheckt. #stom! Maar met een vriendelijke glimlach werd ik doorverwezen naar het te gekke Season twee straten verderop. De klantvriendelijkheid was voor mij zekersteweten een reden om terug te gaan and so I did. Afgelopen september ontbeet ik heerlijk ontspannen bij Paperboy en dat was wat mij betreft een groot succes!

Travel: Parijs - Hotspot

De mega rustige inrichting met hier en daar wat grapjes, reflecteert precies de sfeer die hier hangt. Ontspannen en toch persoonlijk. Deze tent is hipper dan hip, zonder het te willen zijn. En dat is een verademing vind ik altijd.

Travel: Parijs - Hotspot

Sowieso leuk om een hippe tent in Parijs te vinden, want rieten stoeltjes te over maar voor heuse hippe hotspots, moet je soms iets verder zoeken. De stad der liefde is namelijk eerder conservatief dan vooruitstrevend als je het mij vraagt. En dat is in de basis niet erg – immers: never change a winning concept – maar zo hier en daar een snufje nieuwigheid is toch ook wel erg lekker. Hurray for Paperboy dus.

Travel: Parijs - Hotspot

Van verse sapjes tot sandwiches, van salades tot acai bowls en van biertjes tot heerlijke cappuccino; Paperboy has got it all. Zolang het maar vers is. En dat communiceren ze luid en duidelijk met de kratten vol fruit die in de vensterbank staan.

Travel: Parijs - Hotspot

Het eten wordt mooi opgediend en laat ik daar nou net groot fan van zijn. Wat trouwens ook erg leuk is: de krijtborden. Hierop vind je bizar leuke doodles die je dag in één klap een beetje opleuken!

Travel: Parijs - Hotspot

Je vindt hier knappe tegels op de vloer, versgebakken koekjes, een fiets tegen de wand (waarom dit een hype is, ik snap het nog steeds niet, maar leuk vind ik hem wel!), goedlachs personeel, aardig wat Chinezen (questionmark!) en… die chille sfeer dus. Kortom: Even bijtanken tijdens je hectische citytrip? Paperboy is waar je moet zijn. Enjoy!

Travel: Parijs - Hotspot