Travel: Loup in Parijs – Lekker lunchen in een mega toffe setting

Hotspot: Loup Paris

Oeh la laaaa! Onlangs was ik in Parijs en dat is – zoals je waarschijnlijk wel weet – keer op keer optimaal genieten! Dit keer was ik er vanwege FashionWeek. Maar zoals altijd probeer ik ook de nodige hotspots uit. Liefst allemaal nieuwe. Dit keer aan de beurt voor lunch: Loup. 

Hotspot: Loup - Paris

Ik zag het een en ander voorbijkomen op marjoleinlammertsvanbueren.com en besloot het zelf eens van dichtbij te gaan bekeken. Ik werd niet teleurgesteld. Wat. Was. Dit. Vet! 

Hotspot: Loup - Paris

Het interieur van Loup is origineler dan alles wat ik het laatste jaar gezien heb! En dat kwam niet door de ingrediënten, want die zie je momenteel op veel plekken, maar zeker door de combinatie van dit alles samen én de uitvoering. Diep zeegroen tegen het plafond, klassieke ronde lampen, nep flamingo’s en buffels, kristallen glazen en dito flessen, marmeren bladen, baby blauwe tafels, rieten stoeltjes, koperen details, gaas, karkassen, een toffe grammofoonplaat en een rotisserie gedeelte.

Hotspot: Loup - Paris

Het was te gek! Ook leuk? Het personeel was buitenproportioneel aardig! Zoiets heb ik in Parijs nog niet vaak meegemaakt. En wat voelt dat goed Francaises die vriendelijk naar je lachen en met een Frans Engels accent aan je vragen of je misschien al weer wat je wil drinken. 

Hotspot: Loup - Paris

Tuurlijk wisten we dat. Wijn natuurlijk! Ook al ben je daar voor de lunch. En hoewel de kaart bij Loup mega divers is, besloten we deze dag toch voor een club sandwich te gaan. We hadden immers honger. En een club sandwich is dan altijd goed. Onderdeel van Loup is bovendien een rottiserie dus de kip was zachter en malser dan de kip die ik op willekeurig welke club sandwich ook ooit geproefd heb. #YUM!

Hotspot: Loup - Paris

Loup ligt trouwens op een steenworp afstand van Centre Pompidou. Dus misschien kun je het met een bezoekje hieraan combineren. Liever niet naar het museum, Le Marais is ook in de buurt. And as we all know, kun je daar perfect shoppen. Keuze te over dus. Zolang je me maar beloofd bij Loup binnen te gaan. 

Meer Parijs tips checken? => Sneakers And Smoothies in Paris