Travel: Knokke – Lekker lunchen bij Bonjour

Bonjour Knokke

Knokke is een heerlijke plaats om eens even goed tot rust te komen. Je kunt er 1001 garnalenkrokketjes eten, lekker wandelen langs het strand, je kunt er erg goed shoppen en belachelijk goed dineren. Maar wat ik tot nu toe een beetje vond ontbreken in Knokke was een fijne lunchtent. Een plekje waar je gewoon even lekker kunt gaan zitten voor een broodje/salade/quiche of kop soep. Maar goed nieuws: Die tent heb ik nu eindelijk gevonden. Zeg maar hallo tegen Bonjour!  

Bonjour Knokke

Bonjour Knokke – Off route

Voor Bonjour Knokke moet je heel even off route gaan, want hij ligt net even achter de drukke winkelstraten. Is niet erg, Knokke is compact, dus dat scheelt je hoogstens drie minuten. En bij binnenkomst ben je dat blokje om sowieso direct vergeten!

Bonjour Knokke

Bonjour Knokke – Grote planten, witte muren

Want deze tent is fris en jong. Zeker voor Knokke begrippen. Met grote planten, witte muren en hier en daar wat fotografiekunst aan de muur, slaat deze tent de spijker op z’n kop!

Bonjour Knokke

Bonjour Knokke – Lekker knus

Achterin vind je een knus zithoekje en vanuit daar kijk je recht de keuken in. Vooral leuk als je lekker met een vriendin wil bijkletsen met een kop koffie. Minder handig wanneer je echt gaat lunchen. Maar als je voor een lekkere lunch komt, zijn er bij Bonjour gelukkig allerlei gezellige tafeltjes én een bar aan het raam te vinden.

Bonjour Knokke

Bonjour Knokke – En het eten?

Als je hier overigens een latte besteld krijg je een HUGE exemplaar (dikke vette yes) én je krijgt er een spekje bij. Tralalaa. Vind ik gezellig. En de bagel met zalm en tomatensoep zijn beiden sowieso aanraders. Het kost hier ook nog eens allemaal relatief weinig dus win, win, win! Bonjour is een plek die uitnodigt om lekker lang te blijven zitten. En als je weggaat, zeg je sowieso Au Revoir. Want hier wil je terugkomen.

Bonjour Knokke