Travel: Burgers en bier in Parijs

Travel - Paris - PNY

Burgers eten in Parijs? Niet heel Frans toch? Uhm. Nope. Dat klopt eigenlijk wel. Maar toch hadden Jaap en ik daar zin in vlak voordat we naar een concert gingen op zaterdagavond. Burgers en bier wilden we. En waarom zouden we ons tegen laten houden door het stereotype beeld rondom Parijs? Juist! Geen goede reden te bedenken. En dus gingen we naar Paris New York.

Travel - Paris - PNY

Deze keten heeft een aantal vestigingen in Parijs en is toffer dan tof. Elke vestiging heeft een compleet eigen look and feel. Want waar de ene in pastelkleuren is gehuld, heeft de ander juist een onwijs grungy look. Wij kozen voor de laatste en dus reisden we af naar het 2e arrondisement. 

Travel - Paris - PNY

Stalen buizen, betonnen muren die wit geverfd zijn en desoriënterende spiegels. Deze übercoole hamburgerbar is meer New York dan Parijs; de Brooklyn feel overheerst. Heel tof! 

Travel - Paris - Hotspot - PNY

De burgers hier zijn bizar goed: medium rare, heerlijk sappig, vers brood en perfect gesmolten kaas. Ook fijn: er is dus een grote selectie speciaal bieren. Hoera! 

Travel - Paris - Hotspot - PNY

Dus, conclusie: heb je binnenkort Parijs plannen en hoeft de romantiek van jou niet perse van het weekend af te spatten (of tenminste niet het hele weekend? Maar heb je wel zin in lekker eten, een toffe sfeer en biertjes waar je spontaan van gaat glimlachen? Schuif dan gerust even aan bij PNY. Krijg je geen spijt van! 

Travel - Paris - Hotspot - PNY
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *