Outfit: You’re such an animal

Outfit: Storm & Marie

God, wat is Rotterdam toch leuk! Zeker, de stad heeft haar grauwe kanten en in de koopgoot wil je nog niet dood gevonden worden. Maar daar staat tegenover: de stad heeft te gekke hotspots, de Markthal, je kunt er gezellig het water op, er hangt een urban sfeer en de mensen zijn er chill #ilike! Zo nu en dan moet ik er naartoe voor meetings en dan probeer ik ook altijd even wat leuke plekjes te bezoeken. Liefst natuurlijk in een fancy outfit! 

Outfit: Storm & Marie

Dit keer werd het lunch bij Supermercado & een korte wandeling door de stad. We kwamen uit bij het Booijmans van Beuningen museum en hoewel er geen tijd was om naar binnen te gaan, was er gelukkig wel tijd voor wat snelle kiekjes op hun mega coole binnenplaats.

Outfit: Storm & Marie

Op mijn furry Dr. Martens – sorry, maar die zijn toch té cool?! – en in mijn chille Storm & Marie jurkje huppelde ik over de zwart wit geschilderde vloer. De print van dit jurkje vind ik overigens he-le-maal te gek. Want: 1. Ik ben gek op honden. 2: Deze hondenprint is speels en toch chique. Waarvoor: chapeau. 3. Zie 1.

Outfit: Storm & Marie

Zoals je misschien wel weet houd ik van clashes in outfits dus de lekker lompe boots onder dit vrij sophisticated jurkje leek me een hit. Om het af te stylen, droeg ik ook nog wat statementsieraden van het o zo fijne Mimi Et Toi! 

Outfit: Storm & Marie

Oh ja en de Sandro tas natuurlijk. Lekker basic, prima rustige finishing touch. Vind ik dan. Pas nadat de foto’s gemaakt waren kwam ik erachter dat ik eigenlijk een animal-themed outfit had samengesteld. Althans. De hondenprint, furry boots en uilenring zorgden allemaal samen toch best voor een gezellig ensemble. 

Outfit: Storm & Marie

Maar het is bij de beesten af om daar te diep op in te gaan. Dus let’s not go there. Flauwe woordgrappen slaan we ook even over. Oh nee. Al mislukt. Goed, tijd om af te ronden. Hope you like the outfit. See you lator alligator. Ok. I’m out!