Outfit: Sweater weather

Trui: Sandro

Het is zover, de handschoenen mogen aan – omdat zonder die onhandige dingen je vingers spontaan bevriezen – de mutsen mogen op ennnn het is tijd om de allermooiste truien in te kopen. Ik heb mijn favoriet inmiddels gevonden! Deze rode knapperd is mijn onbetwiste lievelings.

Trui: Sandro

Hoewel de trui van Sandro een redelijk simpel model heeft, maakt de kleur dat ie toch zeker outstanding is. En het pure materiaal is gewoon waanzinnig mooi. Ik vind dit een lekkere trui om in een rokje te stoppen, maar ook op een skinny doet is het naar mijn idee goed. En met de panterlaarsjes van topshop erbij krijgt de outfit ineens een kick. Which I like. Hoera!

Trui: Sandro

Finishing touch is de glitterclutch van Essentiel die ik vooral buiten de feestdagen om veel ga gebruiken. Want ik houd van sequins maar niet tijdens de kerst. Dan vind ik het een beetje fantasieloos. Sorry voor diegenen die hier anders over denken…  Met sinterklaas mag de clutch in combinatie met de nonchalante trui trouwens nog net wel. Pakjesavondoutfit: check! 

Outfit:
Trui: Sandro
Jeans: Citizens of Humanity
Laarsjes: Topshop
Clutch: Essentiel 

Photo credits: Anne Hospers