Outfit: Sterrenprint, duurzaam leer en comfortabel denim

Miinto top Lui Jo

Van een fijne outfit ga je dansend door de stad. Dat wil zeggen: Op een dag dat je je niet verslapen hebt of je fiets gestolen is of je ‘s ochtends ruzie hebt gehad met je eega ofzo. Dan waarschijnlijk namelijk niet. Maar je snapt vast wat ik bedoel: Dat gevoel van een nieuwe outfit die je perfect past, op alle vlakken. Kijk, dat had ik dus met deze samenstelling, die ik onlangs shopte op Miinto… 

Miinto top Lui Jo

De zwarte top met sterrenprint is vederlicht om te dragen en van Liu Jo, dat soms wat ordinaire, maar tegenwoordig weer steeds meer modische Italiaanse merk waar ik op de middelbare school de meisjes met wat rijkere ouders altijd mee zag lopen. Haha! Confession: In mijn favoriete winkel paste ik wel eens iets van Liu Jo, om vervolgens nog eens te dromen en nog eens te rekenen en het dan vervolgens vooral niet mee naar huis te nemen.

Inmiddels is m’n portemonnee wat ‘groter’ en bovendien mocht ik gelukkig een mooie samenwerking aangaan met Miinto, waardoor ik dit knappe exemplaar gewoon bij mij thuis kon laten bezorgen. Zo fijn! Een ‘kleine meisjes droom’ ging in vervulling, ik heb nu ook een Liu Jo item in de kast. Hoera! 😉

Miinto top Lui Jo

De broek is de 501 van het altijd fijne Levi’s en draag ik momenteel zo ongeveer dagelijks, want deze jeans combineert met zo’n beetje elk kledingstuk ernstig lekker. Ik gok dat dit zo’n geval wordt dat ik tot op de allerlaatste draad afdraag. Maar goed, time will tell…

Miinto top Lui Jo

Deze Dr. Martens heb ik nu ongeveer anderhalf jaar en passen inmiddels in de categorie: Aardig versleten. Maar dat maakt echt niks uit want ik heb ze al bizar vaak gedragen en er al een heleboel mooie avonturen op mogen beleven. Wat mij betreft zijn Dr. Martens perfect wanneer je een outfit net even een beetje ballen wil geven. Was in dit geval niet perse nodig, maar stiekem ogen ze ook onder deze jeans toch wel weer fijn…

Miinto top Lui Jo

En dan de tas… Die is van Zand en daar schuilt een fijn verhaal achter. Bij Zand zijn ze namelijk niet alleen bezig met mooie spullen maken, maar bij dit merk geloven ze ook in slow fashion. Items die een leven lang mee gaan dus, items waar aandacht aan besteed is en items die eco-friendly zijn. Deze tas is dus 100% fairtrade én met de hand gemaakt. De inspiratie hiervoor komt uit de grafische vormen van de natuur en de uitkomst is waanzinnig mooi als je het mij vraagt!

Miinto top Lui Jo

Outfit: 
Top: Liu Jo via Miinto
Jeans: Levi’s via Miinto
Schoenen: Dr Martens via Miinto
Tas: Zand