Outfit: Spring picnic

Miinto

Het is lente. Niet zo’n beetje ook. En precies daarom huppel ik dezer dagen in een fladderrokje, met een paardenstaart op m’n lachende hoofd en een picknickmand aan m’n zwierige arm door de straten. Marjolein on steroids, dat idee. Sjeusus, klinkt wel heel blij-ei-ig en is natuurlijk ook niet letterlijk het geval. Gelukkig maar, de persoon die ik zojuist schets is er namelijk eentje om lichtelijk bang van te worden. Wat wel het geval is: Ik word blij van de zon, de warmte, blote benen en picknicken in het mooie Amsterdam. Dat vraagt om een gezellige outfit met een kleurtje. Ik ging dit keer voor knalrood. Lekker bescheiden…  

Miinto

Fijn toch zo’n stippen-rok, knalrode blouse en meisjesachtig mandje? Zowel het rokje als de blouse heb ik op Miinto.nl gescoord, het mandje is kei vintage. Hatsiekidee. De sjaal die om het mandje geknoopt zit (daar worden mandjes nog net iets gezelliger van heb ik zo het idee) is zeker niet vintage. Nope, dat is een mega exclusief item, er is er namelijk maar één van én hij is met de hand beschilderd. Dit knappe exemplaar is van TOS gallery; een te gek merk waar ik vanuit mijn eigen bedrijf Mar Creatives de PR van mag doen.

Miinto

Dan nog even over dat rokje.. Dat kostte dus echt geen drol aka €39,95. De blouse van Fabienne Chapot was iets prijziger, maar dat voel je ook zeker aan de kwaliteit, plus als je deze combineert met de knalrode bijpassende broek, heb je een killer-outfit te pakken! Plus, je krijgt er nu maar liefst 25% korting. Dan terug naar de totale outfit: Ik vind het altijd lekker zo’n meisjes-look, maar maak het wel graag af met een paar kick-ass Dr. Martens eronder. Klein beetje statement kan geen kwaad, dacht ik zo.

Miinto

Het grootste deel van deze outfit is lekker makkelijk bij Miinto te shoppen en voor de exacte links, kijk even hieronder:

Outfit: 
Blouse: Fabienne Chapot (nu 25% korting! :-))
Rokje: Ambika
Sjaal: TOS gallery
Boots: Dr. Martens
Mandje: Vintage

Miinto