Outfit: Minimalisme in Kopenhagen

Outfit Miinto

Kopenhagen was één groot feest! Wat een fijne stad. En wil je daar meer over weten? Klik dan verder en lees alles over mijn avonturen in ‘Mini-Amsterdam’ inclusief uber-stylish inwoners plus fijne hotspots. Wil je daar helemaal niet zoveel over weten? Maar wil je misschien juist vooral lezen waar ik mijn mega chille Kopenhagen outfit vandaan heb getoverd? Lees dan hieronder verder…

Outfit Miinto

Via Miinto shopte ik de fijne items die je op de foto ziet. Ok, die tas had ik al en mijn koffie haalde ik bij Joe & The Juice (een soort van de Coffee Company van Kopenhagen. Op elke straathoek kom je deze fijne keten met gezellige coffeecups tegen) maar de trui van Minimum, lieve oorbelletjes van MyJewerly én mega chille Levi’s 501 kwamen toch echt allemaal van het fijne, Scandinavische Miinto vandaan.

Outfit Miinto

Deze trui is sowieso de beste aanwinst sinds tijden. Hij valt los, maar toch ook charmant. Het lijnenspel is mooi minimalistisch, maar tegelijkertijd speels. En bovendien zit ie mega fijn! Enige minpunt: Niet. Knoeien. Maar echt. Moet je gewoon niet doen. Ben benieuwd hoe lang ik het volhoud, maar ik ga dit keer extra m’n best doen. Want man, wat ben ik na één keer dragen al verliefd op deze trui. Het kan zomaar eens zo zijn dat ik een nieuwe lievelings gevonden heb…

Outfit Miinto

En dan de Levi’s. Tsja, moeten we daar heel veel woorden aan vuil maken? Wat een goede jeans zijn dat toch. Je oogt er stoer in en hebt ondertussen een waanzinnig goede ass. En is dat niet wat we allemaal willen? Tralalaa. Ja, dat willen we. Allemaal. Bovendien kun je op Miinto uit verschillende lengtematen kiezen als het op Levi’s aankomt en dat is fijn als je 1.87m bent. Zoals ik dus.

Deze outfit shoppen? Kan natuurlijk! Ik heb de linkjes even voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk:
Oorbellen: My Jewellery
Trui: Minimum
Jeans: Levi’s