Outfit: Een streepje voor

Outfit: Blouse M by M

Een goede blouse is al snel een topstuk in je garderobe. Want: voor meerdere gelegenheden geschikt, sjiek en toch ook sexy ennnn een blouse zit lekker! Deze gestreepte vriend is momenteel mijn favoriet. Bovendien past ie door de subtiele kleurcombinatie van rood, wit en donkerblauw bij bijna alles! 

OutfitL M by M

Ik denk dat ik hem binnenkort ook eens lekker degelijk onder een wollen trui draag. Zodat de punten er nét boven- en onderuit  komen. Classic.

Outfit: Blouse M by M

In dit specifieke geval ging ik juist voor een leren Jack (dat ik van mijn omaatje heb geërfd) met een simpele zwarte jeans van Citizens of Humanity.

Outfit: Blouse M by M

De panterhakken geven deze outfit een beetje extra karakter. En veel meer dan dat heeft ie naar mijn idee ook niet nodig. Soms is minder écht meer. In dit geval vond ik dat ik alleen wat streepjes en een klein beetje leopardprint nodig had. Hoppa! Soms is het zo makkelijk.. 

Outfit:
Blouse: M by M
Jeans: Citizens of Humanity
Jasje: Vintage
Boots: Topshop

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *