Outfit: Let the sun shine – Niet zo moeilijk met dit jurkje

Wehkamp - River Island

Als ik deze foto’s nu zelf zo zie, denk ik vooral: God, wat een plezier! Maar let’s face it: In zo’n gezellig jurkje moet ook vooral veel gelachen worden :-) Deze knapperd van River Island, bestelde ik via Wehkamp.nl en man, wat ben ik er blij mee! 

Wehkamp - River Island

Waarom ik precies zo blij wordt van dit jurkje? Nou, dat zal ik eens uitleggen! Het zit lekker los en daardoor super comfortabel. De bloemetjes maken het jurkje extreem gezellig, maar doordat ie zwart is, kun je hem ook prima naar een chique diner aan.

Wehkamp - River Island

Gooi er hakken onder en hij is chique, combineer hem met boots en een spijkerjack en je kunt zo het festivalterrein op. Exactly as I like it…

Wehkamp - River Island

En erg fijn: Voor 23u besteld, is de volgende dag in huis. Zo is Wehkamp dan ook wel weer. Dit jurkje is dus op alle soorten manieren een easy fix. Hoera! Waar wacht je nog op? Ik zeg: Bestellen maar…

Wehkamp - River Island

Outfit:
Jurkje: River Island – Via Wehkamp

Foto’s: 
Marilyn Bartmans

Outfit: Let the sun shine