Outfit: Let it snow, let it snow, let it snow

Outfit: Minimum

Jah, het is officieel mutsenweer. En daar ben ik gek op. Don’t get me wrong; de kou op zich is niet iets waar ik in juli al reikhalzend naar uit kijk. Maar een muts vind ik denk ik wel echt één van de gezelligste accessoires in een outfit. Bovendien betekent mutsenweer ook dat je lekker mag wegduiken in comfy truien en lekkere warme boots aan mag doen. And so last week I did… 

Outfit: Minimum

En als je dan lekkere warme stappers nodig hebt, ben je bij Dr. Martens sowieso aan het juiste adres. Hoeeera! Momenteel zijn de stoere schoenen weer helemaal on-point en in alle kleuren, soorten en maten verkrijgbaar. Ik schafte onlangs een basic paar aan maar to be honest: Ik kan niet wachten om mijn collectie uit te breiden. Met marble-print Dr. Martens of juist Dr. Martens loafers bijvoorbeeld.

Outfit: Minimum

In de winter vind ik diepe kleuren altijd fijn. Dat zorgt voor een extra warme feel en dus was deze trui van Minimum (die ik overigens express een maatje te groot heb gekocht) perfect…

Outfit: Minimum

Jeans aan, leuke riem erbij en als het écht koud wordt een fake-fur om het winterse outfit feestje af te maken. Ik zeg: Let it snow, let it snow, let it snow…

Outfit: 
Muts: H&M
Trui: Minimum
Jeans: Citizens of Humanity
Riem: Minimum: 
Boots: Dr. Martens