Outfit: Het perfecte zomeritem

Miinto outfit

Yes, de zon schijnt. En goed ook. En dat vraagt om zomerkleding die je aan kunt naar kantoor, naar een koffiedate, om in naar het strand te gaan en om mee op je fiets door de stad te rossen. Ik vond een tijdje terug deze rok van Samsøe ø Samsøe via Miinto en dit is precies het item dat zolang in m’n garderobe miste: Luchtig, comfortabel en dan ook nog eens heel erg super mega cute. En geel. Vooruit. Hij is ook rete geel. 

Miinto outfit

Zo’n fladder geval om je benen is waanzinnig fijn kan ik je vertellen. Cropped top erop en gaan. Je kunt trouwens ook gerust zelf een cropped top creëren door even een knoop in je top of t-shirt te knopen. Zoals ik hier gedaan heb.

Miinto outfit

De top die ik ge-cropped heb, is trouwens van American Vintage en zit mega fijn. Hij is heel zacht en ik vind het een perfect item om nonchalant op een jeans te dragen of dus juist lekker geknoopt op een gezellige rok als deze.

Miinto outfit

De schoenen zijn, as always, van Dr. Martens. Hiermee krijgt de rok en uiteindelijk eigenlijk de hele look, een kick. Maar heb je een etentje, gooi dan gerust een schattige cat-heel of chique sandaal onder deze rok. Dan zie je er namelijk binnen no time ‘uit-eten-gaan-waardig’ uit. En nee, dat is geen officieel woord, maar past prima binnen mijn persoonlijke vocabulaire. Dat je het weet.

Miinto outfit

De zonnebril is trouwens van het toffe Jimmy Fairly, wat ik onlangs in Parijs ontdekte en de mintgroene tas is van Zand, een duurzaam label waar ik erg blij van word.

Miinto outfit

Deze look shoppen? Dit zijn de links:

Outfit: 
Rok: Samsøe ø Samsøe via Miinto
Top: American Vintage
Schoenen: Dr. Martens via Miinto
Zonnebril: Jimmy Fairly
Tas: Zand