Outfit: Feestjurkjes part 2

Outfit: Maje

Hoera! Het is zover… Het kerstweekend is gestart. Snel de laatste boodschappen in huis halen, je meest kerstige outfit klaarleggen ennnn die kater van gisteren verwerken. Hallo, kerstfeest op het werk. Altijd een goed idee. Of toch niet. Anyhow, met of zonder kater: die kerstoutfit. Dat is natuurlijk een hele serieuze aangelegenheid. Soort van. Laten we eerlijk wezen: Je hebt al minstens 10x in de winkel gestaan met de gedachte ‘Oehhhhh dit is goed voor kerst!’ Toch? Slaat nergens op want als je een outfit alleen voor kerst koopt, is de kosten-baten analyse waarschijnlijk niet in orde. Maar sommige outfits zijn heel kerstig én kunnen tevens op andere gelegenheden gedragen worden. Ka-tsjing! Dat zijn degenen die je in moet slaan. Zo werd ik een tijdje terug he-le-maal verliefd op dit kerstige-maar-ook-niet-kerstige-jurkje van Maje…

Outfit: Maje

Eerder al droeg ik deze knapperd met gewoon lekker lompe Dr Martens eronder. As I like it best! De komende tijd wordt het wellicht wat te koud daarvoor, maar daarom draag ik hem binnenkort denk ik gewoon lekker met m’n Docs én maillots + een lekkere overside trui er overheen of een groot leren jack.

Outfit: Maje

Zo krijgt dit female jurkje een stoere touch en daar houd ik dus van: Dat stijlen een beetje clashen. Niet te gepolijst..

Maar morgen gaat dit pakje natuurlijk aan met goede hakken eronder en iets te witte benen. Ach soit. You can’t have it all zeggen we dan maar. En all I want for Christmas is you. Dat ook. Goed, genoeg onzin. Ik ga nog eens even in mijn kast kijken waar ik vanavond in ga shinen en ik wens jullie allemaal… A very, very, very Merry Christmas!!

Outfit: Maje

Outfit: 
Jurkje: Maje
Boots: Dr. Martens

Photo credits: Marilyn Bartman

1 reply

Comments are closed.