Outfit: Een Vintage Chanel, die willen we eigenlijk allemaal…

Outfit

Ik weet het nog precies… Ik ging samen met een vriendinnetje shoppen in Knokke. We liepen voorbij een etalage en moesten heel hard lachen omdat hij er níet, ik herhaal: níet uitzag. Dat vriendinnetje riep alleen ineens: ‘Hé dat is best een toffe tas! En. Uhm. Is dat geen Prada? We keken nog eens goed en de winkel bleek een te gekke vintage store te zijn. Met een hele lelijke etalage. Dat wel. Stijl kun je niet kopen, zo bleek maar weer eens 😉 Een te gek vintage Chanel jasje kun je wel kloppen. Zo bleek ook. 

Outfit

Hoe draag je zo’n jasje? Ik vind het het leukste om dat dus juist lekker casual te doen. Met een chille spijkerbroek dus en los wit t-shirt. Aan je voeten mag het dan op zich best weer wat spannender.. Ik vind deze velvet laarsjes van Manfield bijvoorbeeld wel echt te gek hieronder. Vooral ook omdat het stofje zo mooi matched met het jasje.

Outfit

En dan? Zo’n casual chic outfit is naar mijn idee perfect voor een zaterdagmiddag waarop je uitgebreid gaat lunchen, een beetje gaat shoppen en misschien wel een tof tweedehands boek op de kop tikt. Al is het ook helemaal leuk op kantoor en laat me je vertellen: zelfs op de bank voel je je in een Chanel jasje he-le-maal te gek 😉

Outfit

Outfit: 

Jasje: Vintage Chanel
Laarsjes: Manfield
Broek: Five Units
T-shirt: Lovers and Friends
Sieraden: Mimi et Toi

Outfit
Outfit
Outfit
Outfit
Outfit