Outfit: Cute meets kick-ass!

Manfield Biker Boots

Clashende stijlen? Yes please! Ik ben groot, gróót fan! Prinsessenjurk met All Stars eronder? I like! Biker jack met roze blouseje? Count me in. Zelf koos ik dit keer voor een nog andere variant, namelijk: tule rok met een kick-ass leren jack én bikerboots.

Bikerboots kun je nooit genoeg hebben. Vind ik dan. Man, wat ga ik lekker op stoere schoenen. Ze kunnen altijd: Met een skinny erin, onder shorts op een festival of dus onder een mega zoete, oh zo lieve tule rok. Bij Manfield (waar deze beauties dus van zijn) maken ze het je overigens goed moeilijk, want de kekke boots zijn er in alle soorten en maten. Met veters, met gespen, met risten, met twee van de drie, drie van de drie; you name it, they’ve got it!

En over die rok, die zo lekker combineert met die boots: Daarin blijf je maar rondjes draaien. Want… Nou gewoon, dat is dus heel leuk! De zachte stof van deze bijzonder Papillon Rebelle rok beweegt perfect mee en je voelt je een klein beetje een prinsesje. En let’s face it: Dat gevoel is nog altijd fijn! Maar liefst blijven we wel weg van de daadwerkelijke 6-jarige look, toch? Daarom: Hallo, stoere schoenen, leren jack en fijne rugzak.

Manfield Outfit

Oh ja, die rugzak. Die heeft trouwens wel een bijzonder verhaal, want die is dus níet van leer. Dit te gekke exemplaar dat zeker de leerlook heeft, is van het merk Matt & Nat; een vegan tassen label. Fijn vind ik dat; als mode ook nog bewust is! De binnenkant is van gerecyclede flessen gemaakt (21 stuks maar liefst) en de buitenzijde bestaat uit een combinatie van PU en PVC. En dat is dus heel erg sustainable #fijn!

Cute meets kick-ass

Het t-shirt en het jack? Die zijn beiden van het oh zo fijne Storm & Marie! Perfecte basics, daar kunnen we gerust over spreken in dit geval!

Finishing touch? Sieraden natuurlijk! En één van mijn favoriete merken in dit geval is Mimi et Toi. De Franse je ne sais quoi van dit merk past namelijk precies bij het sierlijk meets stoer stijltje waar ik zooooo van houd! Items shoppen? Dat kan hoor. Check hieronder nog een keertje de links…

Cute meets kick-ass

Outfit: 

Boots: Manfield
Rok: Papillon Rebelle
T-shirt: Storm & Marie
Leren jack: Storm & Marie
Rugzak: Matt & Nat
Sieraden: Mimi et Toi