Outfit: Alle feestjurkjes verzamelen

Outfit: Feestjurkje

De feestdagen komen dichterbij. Hoera, hoera. Ja, echt. Ik ben een sucker voor lichtjes, liedjes die je na 20x heus beu bent, maar de eerste keer zo lekker galmen, dennenbomen, rijkversierde winkels en bergen cadeautjes. Kaarsen op tafel, goed veel eten waar je je dagen later toch een beetje schuldig over voelt en de liefste mensen om je heen; dan zijn voor mij de feestdagen geslaagd! Finishing touch? Een fijne, fijne outfit! 

Outfit: Feestjurkje

Wat ik trouwens sowieso leuk vind aan de feestdagen: iedereen doet modisch gezien wat meer zijn of haar best. En ik dus ook. Met de feestdagen heb ik overigens wel de neiging om iets klassieker gekleed te gaan. Dat kan hem zitten in de stof (velouuuuurs), in een glitter (hakken!) of in de vorm (het komt bij mij negen van de tien keer toch neer op jurkjes). 

Outfit: Feestjurkje

Maar ook vind ik het altijd leuk als de kerst/oud en nieuw outfit een beetje on trend is. Het liefst in de categorie: over tien jaar, moet ik waarschijnlijk onwijs grinniken om mijn tien jaar jongere ik, maar man wat ben ik nu blij met m’n hippe creatie. Dat. 

Outfit: Feestjurkje

Ik heb een paar trend-crushes deze winter en de top drie ziet er als volgt uit: velours, metallic en flared sleeves. In het geval van deze outfit ging ik voor de laatste. Een simpel zwart jurkje met wijde mouwen dus. Beetje funky clutch erbij, luipaard hakken aan om het chique randje eraf te halen en roze lippenstift om het geheel iets meer karakter te geven. Et pret est Jean (en klaar is kees dus).

Outfit: Feestjurkje

Specifiek deze leukerd shop je trouwens bij Bullittshop op de J.P. Heijestraat. Een heerlijk stoere, beetje funky, alles-door-elkaar-winkel waar je de mooiste meubels en op het moment dus ook tofse feestjurkjes kunt shoppen. De moeite waard om eens te checken. Of anders toch op z’n minst de gezellige webshop.. 

Outfit: Feestjurkje

Het mooie aan zo’n simpel zwart jurkje? Dat style je precies af zoals jij dat wil! En je zit er nooit echt naast. Ook best fijn. Want een modeflater tijdens kerst? Daar word je nog jaaaaaren aan herinnerd. En dat wil je niet. Oh nee. Dat wil je niet. Dus kies een goede outfit, kies voor misschien nog wel betere accessoires en shine de feestdagen door! Happy holidays…

Outfit: 
Jurkje: BullittShop
Clutch: Essentiel
Enkellaarsjes: Topshop