Jup, die kast moet leeg – Kom jij naar de Frendz Closet Sale?

Frendz Closet Sale

Wat kan een mens toch veel in z’n kast hebben hangen. Niet normaal! Laatst was het bij mij officieel zo ver: Hij was vol. Jawel. Er paste geen hangertje meer bij. Precies twee dagen later ontving ik een mail van Frendz of ik mee wilde doen aan hun influencer closet sale. Kijk, dat kwam nog eens goed uit…

Frendz Closet Sale

Dus as we speak liggen er een hoop pareltjes, waarbij ik van toch van een paar met een gemengd gevoel afscheid neem, klaar om een nieuw huis te vinden. En jij kunt aanstaande donderdag diegene zijn die één van mijn lievelingen mee naar jouw eigen paleisje neemt. Mooi toch? Ik geloof er sowieso steeds meer in hoor, in het recyclen van spullen en dan kleding in het bijzonder. Begrijp me niet verkeerd: Ik krijg regelmatig onwijs mooie stukken thuisgestuurd en dat maakt me vaak heel blij. Net als bijna ieder meisje, ben ik namelijk gek op toffe kledingstuks! Maar soms voel ik me toch ook een beetje schuldig. Want wist je dat de mode industrie de 2e meest vervuilende industrie ter wereld is? Vanaf 2000 is de kledingproductie gewoon verdubbeld. Om nog maar niet te spreken over alle energie die het kost om al dat moois te wassen, de oneerlijke arbeidsvoorwaarden (als die er al zijn) die vele producenten hanteren en de gifstoffen die bij het maken van kleding vrijkomen. De feiten zijn best wel verontrustend…

Frendz Closet Sale

Ik ga echt geen heilig figuur spelen hier, want ik ben zelf absoluut een fashion victim, maar doordat ik ook meer en meer te weten kom over de kledingindustrie ervan, ga ik het wel wat voorzichtiger benaderen. Ik probeer kleding toch echt steeds vaker als relatief geluk te zien. Het is echt máár kleding… Precies de reden waarom ik de laatste tijd áls ik investeer, dat toch echt in goede basics te doen die jaren lang meegaan. Daarnaast probeer ik mijn kleding minder te wassen en als ik echt gewoon even zin heb in iets nieuws, kijk ik eerst even op een vintage website of in een tweedehands shop… En goed nieuws: Dat laatste kun jij aanstaande donderdag dus ook doen, want dan vindt de Influencer Closet Sale van Frendz plaats! Aanstaande donderdag van 19u tot 22u kun je tijdens deze grootse sale (met mij en heel veel andere influencers in De Hallen in Amsterdam) mijn items scoren. Ik heb een paar toffe H&M stuks in de aanbieding, maar ook schoenen van Fred de la Brettoniere, wat toffe Sandro tops en Storm & Marie items. Kom vooral langs om jouw favorieten ertussen uit te kiezen en geef die knappe spulletjes van mij een heel fijn nieuw thuis. Dan zijn we allemaal weer een stukje blijer. Fijn toch? :-)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *