Hotspot: PARK – Mega fotogenieke lunch in een knappe omgeving

Hotspot: PARK - Hotel Arena

PARK is de nieuwste aanwinst in Amsterdam Oost. Juist! Dat stadsdeel dat maar toffe spots blijft openen. En het restaurant van hotel Arena misstaat in dit deel van ons mooie Amsterdam zeker niet. Een tof interieur, fijne sfeer én de meest fotogenieke lunch die ik in tijden heb gezien. Dát kun je hier verwachten… 

Hotspot: PARK - Hotel Arena

Wit linnen op de tafels, turqouise velvet op de stoelen, marmeren tafelbladen, franse bistro stoeltjes, hippe lampen en veel groen. Bij PARK hebben ze de interior stylecode anno 2016 goed gelezen. Alles ziet er spot-on uit!

Hotspot: PARK - Hotel Arena

Het gezegde ‘het oog wil ook wat’ lijkt hier sowieso de boventoon te voeren want man, man, man, wat zien ook de gerechten er goed uit. Zelfs een bord met rauwkost wordt sexy bij PARK en ook al vind je foto’s maken van je eten zwaar overrated (het opeten is namelijk wat je het liefste doet. Best logisch ook.), zelfs de grootste Insta-haters kunnen de croque madammes onmogelijk weerstaan.

Hotspot: PARK - Hotel Arena

De gerechten smaken prima, hier en daar mogen nog wat kruiden worden toegevoegd, maar ze zijn bij PARK nog in de opstartfase en dus zal er de komende tijd zeker nog wat fine-tuning plaatsvinden. Welke gerechten ik nu al een absolute hit vond? De tomatensalade (heerlijk veel kruiden en een super lekkere dressing), de frietjes (I kid you not, deze gele vrienden smaken he-le-maal te gek), de vitello tonato (smeuïg én met een bite) en de pannacotta. Oh my! Met name die pannacotta, bestel die! You won’t be dissapointed wanneer je een zijde zachte precies voldoende gezoete hap naar binnen schuift…

Hotspot: PARK - Hotel Arena

Oh en de wijnen, laten we die vooral niet vergeten. De wijnkaart bij PARK is namelijk ook erg goed. Van mijn onbetwiste favoriet (Francis Ford Coppola) tot een mooie Grüner Feltliner, je kunt bestellen wat je wilt. Mijn mimosa smaakte overigens ook niet onaardig, dus go crazy!

Hotspot: PARK - Hotel Arena

Na de lunch zin in een kopje koffie bij de haard? Kan! Je krijgt een heerlijk bakkie pleur van Bocca voorgeschoteld. En dat smaakt in de regel goed. Voor diner kun je bij PARK uiteraard ook terecht en ik kan je verklappen: Ik ga zelf zeker nog eens terug om ook dat te proberen, want deze fijne lunch heeft mij absoluut nieuwsgierig gemaakt naar meer!

Hotspot: PARK - Hotel Arena