Hotspot: Bar Fisk – Lekker dineren aan de bar. Tot heel laat.

Bar Fisk De Pijp

Ken je dat Barcelona gevoel? Laat op de avond lekker gaan eten, hapjes aan de bar, iets te veel drank, een los sfeertje, topkwaliteit gerechten en maar blíjven lullen? Aan het einde van zo’n avond ga je meestal aangeschoten maar vooral heel erg tevreden naar huis. Het zijn avonden die je nog lang onthoudt. En precies dat is vanaf nu ook mogelijk in onze kleine maar fijne Amsterdam. De plek waar je moet zijn, heet Bar FISK en ligt in De Pijp. Hallo, nieuwe hotspot! 

Bar Fisk De Pijp

Zo’n twee weken geleden opende deze toffe plek haar deuren en yehes ik mocht komen proeven. Van de corvina tartar tot aan de fried sardines en van de seabream tot aan de calamari, overal was merkbaar aandacht aan besteed. Elk gerecht heeft een Israelische twist. Dat klinkt misschien wat moeilijk, maar is vooral erg lekker! Net even wat extra kruiden en specerijen, daar komt het op neer. Voor de ‘ik-houd-niet-zo-van-vis-mensen’ staan er ook enkele vleesgerechten op de kaart en ze koken maar graag wat vegetarisch voor je bij deze gezellige visbar. Maar de naam van de bar zegt het al: Alles wat gezwommen heeft, is hier de specialiteit.

Bar Fisk De Pijp

Al moet ik zeggen dat er ook echt een held in de keuken staat wat betreft het dessert. Laat absoluut plek over voor de chocolade brownie. Heel eerlijk: Ik ben vaak teleurgesteld door brownies. Maar deze vriend? No way dat ie tegenvalt. Zacht romig, zout, zoet. Alles heeft ie. Het kost dan wel een paar calorien, maar oh wat zorgt deze brownie voor instant blijheid! Tot slot: Bestel een goed glas Godello wanneer je van volle vette wijnen houdt en check de bar. Die ziet er namelijk uit als een zeemeermin. Like!! Je kunt bij FISK tot laat terecht. Doordeweeks (met uitzondering van maandag) zijn de open tot 1u en op vrijdag en zaterdag kun je tot 3u heerlijk bij FISK aan de bar hangen. Ik zou zeggen: Even proberen deze nieuwe spot…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *